LINKS

Læs mere

Etik

Som behandler har man etiske regler, man arbejder ud fra. Disse er udstukket af Healer Ringen. F.eks. har behandleren tavshedspligt, han skriver kun journal, hvis klienten giver sit tilsavn og han behandler alle oplysninger som fortrolige. Læs mere om om de etiske regler her.


Programserie

I 2016 viste TV2 en programserie om healing, "Healing - den sidste udvej". I programmet følges mennesker med forskellige sygdomme og problematikker, der søgte mere hjælp end det etablerede sundhedssystem kunne tilbyde dem. Læs en artikel om serien her.


The Soul Journey

The Soul Journey er et online baseret kursus, som kan tages på 3 år. Det giver en grundlæggende psykologisk og filosofisk indsigt i og erfaring med personlig og spirituel udvikling. Læs mere her

Forskning om healing
Dansk forskningsundersøgelse fra 2011-2017 der viser, at det var muligt at måle positive effekter af healing (Bob Moore) på senfølger af kemoterapi inden for bl.a. områderne; Selvoplevet helbredstilstand og livskvalitet, træthed og emotionelle funktioner. Læs mere her

Healingcenter Aarhus
Healingcenter Aarhus uddanner healere med udgangspunkt i Bob Moores healingsteknikker og Randolph Stones polaritetsterapi. Læs mere om deres tilgange her.